onsdag den 25. juli 2012

Stof æsker


Hej alle sammen..

Se lige disse søde æsker jeg har fået lavet.

I alle mine bolig magasiner og bolig bøger om den franske landstil, eller de stile der støder op i mod. Har de alle sammen fundet sådan nogle søde stof æsker stående med forskelligt blomstrende stof på. Æskerne er selvfølgelig gamle og har en naturlig patina, men jeg at altså ikke typen der vil betale 200-400 kr for en gammel æske med stof.
Så jeg kiggede i mine gemmer og fandt ud af jeg havde en del gamle pap/plastik æsker liggende.
Dem der hører med til mange mærkelige ting når man handler til det kreative hjørne.. Alle mine æsker er firkantede, og låg og bund har næsten samme størrelse.
De ligner de æsker man kan folde at et stykke a4 papir, som man altid gjorde som barn ;)
Jeg tog i den lokale stof forretning, og fandt noget stof, jeg syntes havde de rigtige farver til årstiden og MEGET gerne med blomster. Jo mere romantisk det er jo bedre..
Bagefter tog jeg i panduro og de hjalp mig med at finde den lim der kunne lime på både pap, plastik og selvfølgelig stof.
Klippede stoffet i en passende størrelse, smørrede lim på æsken og  foldede stoffet på æsken som hvis jeg pakkede gaver ind. En del af gangen..

Og voìla så har du en efterligning af de gamle æsker til meget billigere penge. også sidder man og hygger lidt med levende lys og en god kop te :)


Jeg syntes lige i alle skulle se denne smukke buket jeg fik af min kæreste Kim i starten af ugen fordi han havde været lidt dum dagen før :)

Findes der noget bedre end at få leveret en smuk buket blomster inde på sin arbejdsplads? Nej vel!

God aften ..

Kram Didde Cecilia

1 kommentar:

  1. Smukke smukke æsker. Du er virkelig kreativ og dygtig.

    Lone

    SvarSlet